Je bent de spiegel van goddelijke schoonheid

Vandaag het eerste deel van de tekst die Abdulwahid van Bommel geschreven heeft voor de kracht van Liefde.

Vorige week ontving je de titel om mee te nemen in je meditatie.
Ik gebruik hem dagelijks en elke keer komen er nieuwe inzichten op, evenals dankbaarheid.
Dankbaarheid als ik om me heen kijk en de schoonheid van de (witte) natuur zie, ook dat is de spiegel van goddelijke schoonheid.
Evenals jij en ik die spiegel zijn. Ik wens je weer veel inspiratie.

♥♥♥

Je steeds opnieuw wenden tot wat je diep liefhebt red je. Ervaar je dat? Er komt nog meer en het wordt steeds beter! Laat de schoonheid van wat je liefhebt worden wat je doet. Treur niet. Kom op met de zon. Het is jouw licht dat de werelden verlicht. Als je tot leven wilt komen is liefde (ik bedoel LIEFDE), onbaatzuchtige liefde met de grote L, je ware gezondheid. Als je iets met hart en ziel doet, voel je een rivier in je bewegen; een vreugde. Probeer zó te leven, maar zonder applaus, zonder gejuich; doe het sereen. Stilte is de taal van God, al het andere is armoedige vertaling. Het is de stilte die het horen van Zijn stem verstaanbaar maakt, want, je steeds opnieuw wenden tot wat je diep liefhebt red je. Weet je het nog niet? Er zijn honderden manieren om te knielen en de grond te kussen. Laat deze woorden je helpen om je alle schoonheid en wijsheid in jezelf te realiseren.

O ziel! Je maakt je te veel zorgen! Ook al heb je je gelofte honderdduizendmaal gebroken, kom terug, kom terug…Er is een stem die geen woorden gebruikt. Hoor je die? Als die stem je hart bereikt, als dat licht in je hart ontwaakt, vind je je weg terug naar je oorsprong. Je bent een kind van liefde wees niet tevreden met de verhalen over hoe benijdenswaardig anderen hebben geleefd, schrijf je eigen levensverhaal.

Abdulwahid van Bommel