Groeien in Bewust Zijn

Lief mens,

Vandaag geen tekst zoals je gewend bent, maar ik wil je graag attenderen op een cursus die ik samen met een collega ga geven.

Voor mij is spiritualiteit en Bewustwording iets waar ik een groot deel van mijn leven mee bezig ben geweest, maar sinds mijn opleiding non-duale coaching  is er zo ongelooflijk veel duidelijk geworden.

De helderheid die ik zocht heb ik hier gevonden. Dat wil ik heel graag met je delen, zodat ook jij mogelijk kunt ervaren wie je werkelijk bent.
Hieronder vind je een korte samenvatting, maar wil je er meer over lezen, kun je ook kijken op de agenda pagina van de Kracht van Liefde.

Namaskara,
Greetje

Workshop Non-dualiteit
‘Wie of Wat ben ik? / Groeien in Bewust Zijn’

De vraag ‘Wie ben ik’ en het antwoord daarop is de kern van alle spirituele stromingen. In deze driedaagse workshop ga je met die vraag aan de slag.

Ego, het “ik” waarvan we denken dat we dat zijn, staat vaak dusdanig op de voorgrond, dat het ons zicht op wie we werkelijk zijn versluiert.
Het leren zien dat je niet je ego bént, opent je hart en geeft een verschuiving in waarnemen.
In de workshop krijg je hiervoor heldere en praktische handvatten, waarbij je leert herkennen hoe Ego je reactiepatronen beïnvloedt.

Door middel van de werkvormen die we aanbieden (onder andere meditaties en visualisaties) ervaar je een ruimer Bewustzijn.
Door deze ervaringen krijg je meer voeling met het begrip Non-dualiteit: Alles is Één. Je zult met een bijna speels gemak leren verblijven in Bewust Zijn.

Je ontdekt dat liefde, vrijheid en mededogen bij je innerlijke natuur behoren.
Je bent namelijk al Dat waar je zo lang naar op zoek bent geweest.
 

Data:               19, 20 januari en 2 februari 2022
Tijd:                 10.00 uur – 16.45 uur
Plaats:            Mens en Intuïtie, Stovestraat 25, 3811KA Amersfoort
Kosten:          €330, inclusief koffie, thee en cursusmateriaal
Aantal:           Maximaal 8 deelnemers
Trainers:       Greetje Veneman en Helga Zöllner
Meer info:   www.praktijkahava.nl
                         info@praktijkahava.nl 
                        of telefonisch: 06-27412781